Eventyrlige Zimbabwe

Hvorfor vi elsker Zimbabwe

Zimbabwe er virkelig et land å føle seg hjemme i, det er det perfekte tilfluktsstedet fra det vanlige livet. Det er rikt på dyreliv og er også hjemsted for en av verdens syv underverker og verdens største vannfall; Victoria Falls. Zimbabwes rykte har gjennom årene blitt ødelagt av dårlig økonomi og politikk, men dette vil ikke stoppe landet fra å skinne i Afrika. I Zimbabwe kan du gå tur i fjellet Mt Inyangani og få en sjanse til å oppleve det ville og uoppdagete Afrika, eller du kan våkne om morgenen til lydene av løver i naturen.

1.

Spennende eventyr

Her finner du aktiviteter som verdens heftigste elverafting og strikkhopping over Zambezi elven som strekker seg over 2574 km. Er du klar for svindlende opplevelser så er Zipline / skywalk på Victoria Falls noe du ikke kan gå glipp av.

2.

Rik mattradisjon

Utfordre smaksløkene dine med tradisjonelle matvarer som mopanorm eller en av nasjonalrettene sadza; en stiv maisgrøt som spises sammen med saus eller kjøtt. For en annerledes opplevelse så lær av lokale landlige kvinner hvordan du lager øl fra hirse.

Picture
Picture

3.

Natur

Zimbabwe har en fantastisk natur og mystiske fjell å vandre i. Spennende turer i den afrikanske bushen eller safari for å oppleve Zimbabwes rike dyreliv.

4.

Lev som de lokale

Er du interessert i kultur og historie kan du besøke den lokale høvdingen. Der får du mulighet til å lære tradisjonelle danser og sove i en hytte laget av rød leire, definitivt en opplevelse som du aldri glemmer.

Utvalgte opplevelser i Zimbabwe

For oss er nøkkelen til en god opplevelse at den er bærekraftig, utviklet av lokale og ikke minst at den gir deg minner for livet! Med Kiwano Travel kan du velge å booke kun en enkeltopplevelse eller du kan skreddersy din egen drømmetur basert på eventyrene nedenfor. Alle våre opplevelser er utviklet og kvalitets-sjekket av våre lokale ambassadører og vi kan garantere deg at samtlige eventyr vil gi deg mersmak på landet du besøker!!

Inspirerende destinasjoner

Våre lokale ambassadører fant raskt ut at det å velge ut kun 6 favorittdestinasjoner i sitt eget land er langt fra enkelt. Med en enorm erfaring og forkjærlighet for reise skulle de gjerne valgt langt flere. Gjennom utvalget nedenfor har vi likevel tatt sjansen og destinasjonene du kan se er blant vår ambassadørs absolutte favoritter!

Victoria falls
Østlige Highlands
Matopo Hills
Hwange Nasjonal Park
Great Zimbabwe
Mana Pool Nasjonal Park

Chat med teamet vårt

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med våre reiseplanleggere som er i tett kontakt med vår lokale ambassadør.

Møt vår lokale ambassadør i Zimbabwe

Her i Kiwano Travel tror vi at ethvert unikt eventyr starter med lokal ekspertise og kunnskap, og bygger derfor hele vår drift, reiser og inspirasjon rundt våre ambassadører ved alle destinasjonene vi tilbyr.

Klar for nye opplevelser i Zimbabwe?

Er du klar for å starte ditt neste eventyr? Våre reiseplanleggere gleder seg til å sette sammen en unik reise!