Tanzania: Det beste av begge verdener

Hvorfor vi elsker Tanzania

Tanzania er velkjent blant safarientusiaster som en av verdens aller beste destinasjoner for fantastiske game drives og safariopplevelser. I tillegg er landet berømt for Zanzibar: Det vakre øyriket på østkysten av Afrika med fascinerende historie, kritthvite strender og fargerik kunst. Likevel er disse aktivitetene kun en liten del av hva som kan oppleves i Tanzania! For å virkelig bli kjent med landet og dets rike tradisjoner, fokuser på det lokale: Vandre gatelangs i landsbyer for å bli kjent med innbyggerne: La dem lede deg inn i restaurantene hvor bare de lokale spiser, markedene hvor bare de lokale handler og butikkene der du finner de mest unike håndlagde produktene som bare produseres akkurat der. Ikke vær redd for de dype samtalene: Lær om landets fortid; med både Arabiske, Tyske og Britiske koloniherrer har Tanzania en unik historie det er verdt å høre om. Lær om maten: Gå dypere inn i Tanzanias matkultur enn de velkjente, men fantastiske, grillspydene, og ikke minst; la deg engasjere i landets rike kultur og tradisjoner.

1.

Undervannsopplevelser

Noe vi mener ikke får nok fokus er de vidunderlige dykkemulighetene i dette landet. Hammerhaier, hvalhaier og hundrevis av fargerike fiskearter er bare noe av det du kan se i løpet av en dykketur i landets lyseblå hav.

2.

Mount Kilimanjaro

Afrikas høyeste fjell, en av verdens hardeste fjelltopper å klatre, en vulkan med tre krater: Enten du er interessert i å bestige Kilimanjaro eller nyte utsikten fra en safari camp; fjellet er majestetisk og en av verdens vakreste naturlige underverker.

Picture
Picture

3.

Drømmedestinasjonen for fotografer

Fra fantastisk dyreliv i nasjonalparkene til det myldrende gatelivet i hovedstaden og de fargerike markedene på Zanzibar, få destinasjoner kan slå Tanzania om du ønsker fantastiske bilder fra reisen.

4.

Fantastiske campingmuligheter

Du kan ikke komme nærmere innpå Afrikas dyreliv enn gjennom en natt i telt på Tanzanias savanner! Slå opp teltet i en av de mange beskyttede leirene og nyt nærheten til naturen!

Utvalgte opplevelser i Tanzania

For oss er nøkkelen til en god opplevelse at den er bærekraftig, utviklet av lokale og ikke minst at den gir deg minner for livet! Med Kiwano Travel kan du velge å booke kun en enkeltopplevelse eller du kan skreddersy din egen drømmetur basert på eventyrene nedenfor. Alle våre opplevelser er utviklet og kvalitets-sjekket av våre lokale ambassadører og vi kan garantere deg at samtlige eventyr vil gi deg mersmak på landet du besøker!!

Inspirerende destinasjoner

Våre lokale ambassadører fant raskt ut at det å velge ut kun 6 favorittdestinasjoner i sitt eget land er langt fra enkelt. Med en enorm erfaring og forkjærlighet for reise skulle de gjerne valgt langt flere. Gjennom utvalget nedenfor har vi likevel tatt sjansen og destinasjonene du kan se er blant vår ambassadørs absolutte favoritter!

Lake Manyara National Park
Kilimanjaro
Ngorongoro Conservation Area
Zanzibar med Mnemba Island
Serengeti
Mount Meru

Chat med teamet vårt

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med våre reiseplanleggere som er i tett kontakt med vår lokale ambassadør.

Møt vår lokale ambassadør i Tanzania

Her i Kiwano Travel tror vi at ethvert unikt eventyr starter med lokal ekspertise og kunnskap, og bygger derfor hele vår drift, reiser og inspirasjon rundt våre ambassadører ved alle destinasjonene vi tilbyr.

Klar for nye opplevelser i Tanzania?

Er du klar for å starte ditt neste eventyr? Våre reiseplanleggere gleder seg til å sette sammen en unik reise!