Naturens underverker samles i Kenya

Hvorfor vi elsker Kenya

Kenya ligger i øst Afrika, og er kanskje det landet på kontinentet som er best kjent for sine safariturer og unike opplevelser. Landet breier seg ut på begge sider av ekvator med et tropisk klima gjennom året. Kenya kan by på en unik variasjon innenfor alle kategorier fra noen av kontinentets flotteste nasjonalparker til over 40 lokale stammer med ulik kultur og tradisjon, majestetiske Mount Kenya som ruver 5000 meter over havet og Rift Valley som skjærer tvers gjennom landet med ulmende vulkaner og geysirer, en av kontinentets største dyrevandringer og en eksplosjon av farger under havoverflaten, noen av verdens flotteste strender og travelt byliv i Nairobi. Uansett hva du er ute etter vil Kenya overgå dine forventninger.

1.

Safarieldorado

Har en aldri tidligere vært på safari er Kenya et perfekt reisemål med et helt unikt dyreliv og gode muligheter til å se Afrikas «big 5». Det er også viktig å poengtere at Kenya de typiske turistparkene er bare starten av hva dette fantastiske landet har å tilby.

2.

Fra tradisjonelt til moderne

Kenya har en fantastisk balanse mellom tradisjonelt og moderne, og under et besøk kan en lære av landets over 40 ulike stammefolk samtidig som en kan oppleve den livlige atmosfæren fra en skyskraper i storbyen Nairobi.

Picture
Picture

3.

Utforsk dyrelivet fra en luftballong!

Ønsker du å skape et minne for livet? I Kenya kan en utforske dyremigrasjonen og landets varierende natur fra en luftballong. Turen starter tidlig om morgenen før solen går opp, og fra luften kan en høre dyrene sakte, men sikkert, våkne til liv.

4.

Flamingoregn

Ved Lake Nakuru, noen timers kjøretur utenfor Nairobi, kan en oppleve det fantastiske synet av tusenvis av flamingoer med fullt utslått fjærdrakt ved elvebredden.

Utvalgte opplevelser i Kenya

For oss er nøkkelen til en god opplevelse at den er bærekraftig, utviklet av lokale og ikke minst at den gir deg minner for livet! Med Kiwano Travel kan du velge å booke kun en enkeltopplevelse eller du kan skreddersy din egen drømmetur basert på eventyrene nedenfor. Alle våre opplevelser er utviklet og kvalitets-sjekket av våre lokale ambassadører og vi kan garantere deg at samtlige eventyr vil gi deg mersmak på landet du besøker!!

Inspirerende destinasjoner

Våre lokale ambassadører fant raskt ut at det å velge ut kun 6 favorittdestinasjoner i sitt eget land er langt fra enkelt. Med en enorm erfaring og forkjærlighet for reise skulle de gjerne valgt langt flere. Gjennom utvalget nedenfor har vi likevel tatt sjansen og destinasjonene du kan se er blant vår ambassadørs absolutte favoritter!

Nairobi National Park
Mombasa Marine Park
The Great Rift Valley
Central Kenya
Maasai Mara
Meru

Chat med teamet vårt

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med våre reiseplanleggere som er i tett kontakt med vår lokale ambassadør.

Møt vår lokale ambassadør i Kenya

Her i Kiwano Travel tror vi at ethvert unikt eventyr starter med lokal ekspertise og kunnskap, og bygger derfor hele vår drift, reiser og inspirasjon rundt våre ambassadører ved alle destinasjonene vi tilbyr.

Klar for nye opplevelser i Kenya?

Er du klar for å starte ditt neste eventyr? Våre reiseplanleggere gleder seg til å sette sammen en unik reise!