Magiske Indonesia

Hvorfor vi elsker Indonesia

Indonesia er den perfekte destinasjonen både for eventyreren og den som søker de lokale opplevelsene. Fra vakre gåturer langs en av verdens syv høyeste fjelltopper til yoga på surfebrettet ved morgengry er landets mangfoldige natur perfekt for deg som liker å være aktiv under reisen! Mange turister besøker Indonesia for de langstrakte strendene, det herlige utvalget internasjonal mat og den vennlige kulturen på øyer som Bali. Det mange ikke opplever er den vidunderlige gjestfriheten man møter i landets mindre kjente landsbyer. Når du besøker Indonesia; velg de tradisjonsrike rettene heller enn en sandwich på gatehjørnet, besøk de bortgjemte lokale templene heller enn de som beskrives i guidebøkene, og ikke minst; legg et opphold til de små landsbyene i tillegg til Balis velkjente internasjonale nabolag. Lær tradisjonelt jordbruk av en lokal bonde og del et hjemmelaget måltid etter en lang dag i naturen. Plant et palmetre med en lokal familie og nyt ferske kokosnøtter fra ditt eget tre neste gang du besøker. Det er på denne måten du vil forelske deg i Indonesia, et land som vil trekke deg tilbake igjen og igjen med et mangfold av opplevelser, kultur og lokal vennlighet.

1.

Eventyrlige vulkaner

Fra Mount Bromo i østlige Java til Lomboks Mount Rinjani og Balis Mount Agung, Indonesia har et stort utvalg majestetiske vulkaner for den eventyrlystne! Etter harde dager med klatring belønnes du med slående vakre soloppganger ved daggry.

2.

Fantastiske dykkemuligheter

Landet er en drøm for deg som elsker havet! Skulpturparker under sjøens overflate, hvalhaier og fargerike korallrev gjør Indonesia til en av verdens desidert beste dykkedestinasjoner.

Picture
Picture

3.

Naturopplevelsene

I Indonesia har du muligheten til å gå i ett med naturen. Pust inn den friske luften fra grønne regnskoger eller rappeller dypt ned i enorme grotter med vegger av glitrende stein. Det finnes få grenser for hva Indonesias natur kan tilby.

4.

Den lokale gjestfriheten

Indonesia er den perfekte destinasjon for deg som ønsker å dele opplevelser med de lokale der kultur står i fokus. Hvor enn du drar finner du herlige mennesker som åpner sine hjem for både overnatting, måltider og aktiviteter med de reisende.

Utvalgte opplevelser i Indonesia

For oss er nøkkelen til en god opplevelse at den er bærekraftig, utviklet av lokale og ikke minst at den gir deg minner for livet! Med Kiwano Travel kan du velge å booke kun en enkeltopplevelse eller du kan skreddersy din egen drømmetur basert på eventyrene nedenfor. Alle våre opplevelser er utviklet og kvalitets-sjekket av våre lokale ambassadører og vi kan garantere deg at samtlige eventyr vil gi deg mersmak på landet du besøker!!

Inspirerende destinasjoner

Våre lokale ambassadører fant raskt ut at det å velge ut kun 6 favorittdestinasjoner i sitt eget land er langt fra enkelt. Med en enorm erfaring og forkjærlighet for reise skulle de gjerne valgt langt flere. Gjennom utvalget nedenfor har vi likevel tatt sjansen og destinasjonene du kan se er blant vår ambassadørs absolutte favoritter!

Carstensz Pyramide
Komodo National Park
Ijen
Mount Rinjani
Jogjakarta
Bali

Chat med teamet vårt

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med våre reiseplanleggere som er i tett kontakt med vår lokale ambassadør.

Møt vår lokale ambassadør i Indonesia

Her i Kiwano Travel tror vi at ethvert unikt eventyr starter med lokal ekspertise og kunnskap, og bygger derfor hele vår drift, reiser og inspirasjon rundt våre ambassadører ved alle destinasjonene vi tilbyr.

Klar for nye opplevelser i Indonesia?

Er du klar for å starte ditt neste eventyr? Våre reiseplanleggere gleder seg til å sette sammen en unik reise!